Neus Suàrez
compartir continguts
Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

Filosofía

ADAPTAR LA ROBA INTIMA  A LA FIGURA FEMENINA. 

NEUS SUÀREZ des de fa ja molts anys és dedica amb plenitud a la recerca de conceptes com la comoditat, la utilitat, la senzillesa i l'elegància. És per aquest motiu que a l'hora de prendre decisions Neus Suàrez prioritza les peces que cuiden la figura femenina i ajuden a cada persona a sentir-se millor amb ella mateixa.

Aquest enfocament, ve donat pel fet que la moda revesteix una importància de primer ordre en la nostra societat, Neus Suàrez no només es conforma amb el que ens proposa, sinó que a més procura que aquesta moda s'adapti a les nostres necessitats.

Per aquest motiu, a més de les peces de roba íntima tal i com els entrega el fabricant, a la botiga es poden encarregar les adaptacions necessàries per fer-les encaixar perfectament a les necessitats del client, ja que Neus Suàrez té un taller de corseteria que se n'ocupa.

Gràcies a aquest servei, Neus Suàrez és de les poques botigues de moda íntima que pot donar una solució perfectament adaptada a les necessitats de cada client.


Neus Suàrez moda íntima

NEUS SUÀREZ - C/ Carrió, 29 - 08242 - Manresa - Barcelona - Tel: 93 872 06 80 - E-mail: sagfsdginfosagfsdg@neusagfsdgssuasagfsdgrez.sagfsdgcom

segueix-nos:
segueix-nos a Facebook
segueix-nos per RSS