Neus Suàrez
compartir continguts
Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

Vestits de bany i biquinis

Anar a la platja o a la piscina, sovint és un petit regal que cadascú pot fer-se, que durant unes hores i amb més o menys freqüència permet una desconnexió necessària de la rutina diària.

Aprofitar al màxim aquestes estones de lleure, és bàsic per carregar piles i continuar amb les obligacions.

Neus Suàrez té una important gamma de banyadors per dona, des de bikinis i conjunts més atrevits per aconseguir un bronzejat el més complet possible a la platja, fins banyadors més clàssics d'una peça per nedar a la piscina, ja sigui per relaxar-se o per entrenaments de natació.

Pel que fa a teixits i dissenys, Neus Suàrez té diversos teixits com Lycra, aquasculping i d'assecat ràpid, que amb tots els tipus possibles (tanga, bikini, trikini o banyadors d'una peça) llisos, de ratlles o amb estampats diversos depenent de la temporada.

Marques: Andres Sarda, Lise Charmel, Antigel, Cherry Beach, Bestform, Intima, Guess, COCOA i Ory, Red Point, Superdry, Anita, Rosa Faia i Prima Donna


Neus Suàrez moda íntima

NEUS SUÀREZ - C/ Carrió, 29 - 08242 - Manresa - Barcelona - Tel: 93 872 06 80 - E-mail: sagfsdginfosagfsdg@neusagfsdgssuasagfsdgrez.sagfsdgcom

segueix-nos:
segueix-nos a Facebook
segueix-nos per RSS