Neus Suàrez
compartir continguts
Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

Roba interior de capacitat

Necessitar sostenidors de gran capacitat i altres peces de roba interior de gran capacitat com bodys, sostens reductors, sostens amb aro i sen aro, faixes per moldejar la figura..., a Neus Suàrez, no és problema, perquè no hi ha límit de talles ni copes. Tan se val la talla i la copa, des de copa A, fins la copa I, i si cal, al taller de corseteria de la botiga de roba interior es poden adaptar els articles a cada fisonomia, fent la personalització de la roba íntima a cada cas.
A Neus Suarez pots trobar gran varietat de productes en roba interior de capacitat ja que treballem amb talles grans i petites, models bàsics (llisos) i models amb blonda.

El resultat, és una llenceria personalitzada que ressalta tot allò que s'ha de veure, i dissimula amb un efecte reductor les formes més pronunciades, i subjecció perfecte.

Les marques de moda íntima de capacitat que es poden trobar a Neus suàrez son: Chantelle, Éprise, Lise Charmel, Bárbara, Sportex, Lejaby, Belcor, Ory, Anita, Rosa Faia, Gemma, Triumph, Felina.


Neus Suàrez moda íntima

NEUS SUÀREZ - C/ Carrió, 29 - 08242 - Manresa - Barcelona - Tel: 93 872 06 80 - E-mail: sagfsdginfosagfsdg@neusagfsdgssuasagfsdgrez.sagfsdgcom

segueix-nos:
segueix-nos a Facebook
segueix-nos per RSS