Neus Suàrez
compartir continguts
Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

Corseteria i taller propi

És força habitual que a partir de certes edats hi hagi una dificultat per trobar roba interior que s'adapti bé al cos. Per solucionar aquests problemes, Neus Suàrez disposa de tot tipus de corseteria, des de faixes senceres, faixa-braga, faixa-panty, sostenidors llargs, sostenidors curts, tubulars i lumbars, que no només resolen els problemes físics que provoca una roba interior poc adequada, si no que a més milloren la figura resultant estèticament molt més atractiva.

Les marques de corseteria que es poden trobar a Neus Suàrez, son Triumph, Felina, Sportex, Belcor, Anita, Gemma, Teleno, Soras.

A més, per oferir la màxima comoditat en portar-les, i també a l'hora de posarse-les Neus Suàrez fa tot tipus d'arranjaments per adaptar les peces, i facilitar-ne la manipulació. Les adaptacions que es fan al taller de corseteria de Neus Suàrez, van des de posar cremalleres i barnilles, fins gafets, cordons, madis o lligues.


Neus Suàrez moda íntima

NEUS SUÀREZ - C/ Carrió, 29 - 08242 - Manresa - Barcelona - Tel: 93 872 06 80 - E-mail: sagfsdginfosagfsdg@neusagfsdgssuasagfsdgrez.sagfsdgcom

segueix-nos:
segueix-nos a Facebook
segueix-nos per RSS