Neus Suàrez
compartir continguts
Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

Llenceria

Les col·leccions de roba interior que es poden trobar a Neus Suàrez, gràcies a combinacions de colors i teixits sofisticats, aporten sensualitat a les formes femenines, i incorporen detalls com blondes, brodats, encaixos, transparències i relleus curosament elaborats, que li permeten assolir un punt d'erotisme sense caure en l'estridència per aconseguir una imatge i relleus perfectes. La llenceria de Neus Suàrez està pensada per aquelles ocasions especials en que cal cuidar fins l'últim detall.

Cada dona és diferent, i tothom necessita escollir la roba íntima que més li escau. Aquest és el motiu de la gran varietat de primeres marques de llenceria entre les que es pot escollir a Neus Suàrez, on hi destaquen:
Andrés Sardà, Lise Charmel, Chantelle, Marie Jo, Prima Donna, DKNY, Vanity Fair, Variance, Selmark, ROSA FAIA, ANITA, PROMISE, Guess.

Que permeten escollir entre les col·leccions més actuals i atrevides; sostenidors, conjunts de llenceria, bodys, corpinyos, tops, calcetes, tangues, culottes...


Neus Suàrez moda íntima

NEUS SUÀREZ - C/ Carrió, 29 - 08242 - Manresa - Barcelona - Tel: 93 872 06 80 - E-mail: sagfsdginfosagfsdg@neusagfsdgssuasagfsdgrez.sagfsdgcom

segueix-nos:
segueix-nos a Facebook
segueix-nos per RSS